Családias, meghitt hangulatú óvodánk három csoportja közül a Kamilla csoport vagyunk. Csoportunk létszáma 25 fő. A gyermekek vegyes életkorúak,  évről évre változó arányban kis-, középső és nagycsoportosak.

A csoportban két óvodapedagógus , Erzsi néni és Letti néni munkáját egy dadus, Icu néni segíti. Közös célunk, hogy a ránk bízott gyermekek sokoldalú, érdeklődő, vidám és kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak. Szeressék és tiszteljék embertársaikat, valamint a körülöttük lévő világot. Ismerjék meg néphagyományainkat, népszokásainkat. Fontosnak tartjuk, hogy stabil, biztonságos és szeretetteljes légkört alakítsunk ki csoportunkban a gyermekek számára.

Óvodai napirendünk kialakításánál figyelembe vesszük a gyermekek életkori sajátosságait. A játékot helyezzük előtérbe,  megfelelő időt, eszközt, helyet biztosítunk e tevékenységi formának. Mindennapjainkat átszövi a mese, a vers, a báb, az ének, a tánc, a mozgás és a kézműves alkotás öröme.

Gyermekük megtanulja feldolgozni a győzelmet és a veszítést, vagyis ezen élményeket helyén tudja kezelni a hétköznapokban is. A kudarcból megtanul okulni és ezekből építkezve, megerősödve haladni. Mindezt vidáman, szórakoztatóan, változatos módszerekkel, differenciáltan, játszva, játszva, játszva…!

 

 

 

Képgalériánk