Maci csoport

Óvodapedagógusok:

Teveli Lászlóné (Ibolya néni)

Szabó Éva (Éva néni)

Dadusunk:

Szabóné Pirk Erzsébet (Erzsike néni)

Pedagógiai asszisztens:

Balogh Dóra (Dóri néni)

A Gézengúz Óvoda (Zalán utca) KISMACKÓ csoportja a földszint egyik világos, esztétikus csoportszobájában található. Külön öltözőnk és mosdónk van, amit korlátozás nélkül, bármikor használhatunk.

Csoportunkba jelenleg 24 gyermek jár. A „Kismackók” összetétele vegyes életkorú (8 kis csoportos, 3 középső csoportos, 13 nagycsoportos). Mindennapjainkat a derűs, nyugodt légkör jellemzi, amelyben a gyermekek elmélyülten tevékenykedhetnek. Fontos a tartalmas, szabad játék, ami a gyermekek elsődleges tevékenysége ebben az életkorban, ehhez változatos eszközöket, megfelelő helyet és elegendő időt biztosítunk a gyermekek számára.

Napirendünk a gyermekekhez legkedvezőbben alkalmazkodó, részben folyamatos rendszerű. Tevékenységeinket a Kompetencia Alapú Óvodai Program szellemében, a játékba ágyazott tanulás jellemzi. Délutáni pihenés idejére pizsamába öltözve, saját ágyneműs ágyainkban fekszünk.

A programunkhoz kapcsolódóan a gyermekek ismereteit bővítve, érdekes kirándulásokra megyünk, ahol különleges élményekkel gazdagodnak a gyermekek. Színházba, táncszínházba, múzeumokba is ellátogatunk. Hagyományaink közé tartozik a nyári szünidő alatt, az óvó nénik szervezésében 5 napos táborozásra utazunk.

Bízunk benne, hogy a KISMACKÓ csoportos gyermekek örömmel járnak óvodába, sok élménnyel, ismerettel, éretten mennek iskolába, ha eljön az ideje.

 

Eseményképek