Ma Gabriella napja van.

Archive for szeptember, 2015

PostHeaderIcon ÚSZÁS-CSÚSZÁS TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Szülők!

 

 

A 2015/2016-os nevelési évben is a nagycsoportos ovisoknak úszás és korcsolya oktatást biztosít a Pesterzsébet Önkormányzata. Az első félévben korcsolya oktatásra, a másodikban úszásoktatásra fognak járni a gyerekek.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy aki igényelte a korcsolya oktatást, gyermekének VASTAG KESZTYŰT biztosítson az órákra. Ez a sérülések elkerülése érdekében kiemelten szükséges! Továbbra is lehetőség van, korcsolya és védő sisak kölcsönzésére, ha valakinek nincs, ezt kérjük jelezze az óvónőknél.

Felszerelés hiányában a gyermeket a pedagógusok nem viszik el az oktatásra.

 

Az úszásoktatások a második félévben kerülnek sorra. Az uszodában, a medence területén az ANTSZ szabályainak megfelelően nem lehet utcai ruhában tartózkodni. Kérjük a szülőket ennek betartására, gyermeküket a várótérben, az üvegfal mögött várják meg.

Az öltözőben, a gyerekek öltöztetésében, hajszárításában segítő szülőknek nagyon köszönjük segítségüket, de az uszoda vezetősége kiemelt kérésére helyszűke miatt csak 3 szülő tartozódhat a területen.

Minden évben az UTOLSÓ úszásoktatáson lehetőség nyílik a szülőknek, bemutató óra keretében, a karzaton megnézni a gyerekeket. Az óvónők erről értesítik a szülőket.

Az uszoda területén TILOS fotózni! Kérjük a szülőket ennek szigorú betartására.

 

 

 

 

Megértésüket és segítségüket köszönve,

 

 

 

 

 

Buc-Horváth Gabriella

Óvodavezető


Fatal error: Call to undefined function art_sidebar() in /home/vassrobert/web2/wp-content/themes/stretch_of_houses_hoe005/sidebar2.php on line 2